Uncategorized

Kleertjes voor je kleintje 

Geen inspiratie meer voor kleding of kan je het nergens vinden? Het samenstellen van een verrassende en kleurrijke outfit kan nogal lastig zijn. I got you. In deze blog 3 leuke combinaties waar je dochter of zoon in gaat shinen. 

Zwart & wit

Het is niet de verrassendste kleurencombinatie maar kan wel heel mooi zijn. Je kleintje aankleden met een wit rokje of broekje en daarboven een zwart bloesje of shirtje. Deze kleuren combo staat altijd goed en past bij elke gelegenheid. De kleding hoeft natuurlijk niet helemaal wit of helemaal zwart te zijn. En wit rokje met een zwart stippen shirtje is ook helemaal leuk. 

Rood & Grijs

Rood is een opvallende kleur. Als je een originele outfit wilt maar niet al the way wilt gaan, is het een 

goed idee om je rode kledingstuk te combineren met een rustige kleur zoals grijs. Deze combinatie van rood en grijs vind ik zelf persoonlijk mooier dan de combinatie van wit en zwart. Het blijft rustig maar niet saai. Je kunt deze kleuren op alle mogelijkheden combineren zoals een rode broek met grijs truitje of juist andersom. 

Geel & groen

De combinatie van geel en groen is hartstikke verfrissend en vrolijk. Dit is een leuke outfit voor in het voorjaar. De kleuren van de lente! Iedereen wordt vrolijk van deze kleuren zo wordt je kleintje nog meer geliefd. Je kunt de kleur geel of groen ook nog extra in de outfit laten terugkomen met accessoire zoals een leuk hoedje of zonnebrilletje. Bekijk bijvoorbeeld eens artikelen van het prachtige merk Babyface!

Meer weten?

Wil je nog meer weten over babykleding en wil je weten wat je het beste kan kopen? Neem dan een kijkje op de site lunakraamzorg.nl. En laat je inspireren! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *